De Saab-Lancia 600 GLS is premium, willen we erop wedden?

Een zeldzame gast verschijnt in de hangar. Een Saab-Lancia 600 GLS, hoeveel daarvan hebben het overleefd? Er wordt geschat dat er een getal met dubbele cijfers in de wereld bestaat – ruim onder de 100. Is dat tragisch, of kan het weggaan? Moeten we rouwen om de massale dood van dit voertuig, of kan het ons niets schelen?

Laten we eens kijken wat er in de hangar geparkeerd staat. De recensie zal een reis zijn naar een volledig vergeten tijdperk en uiteindelijk zal ik meer perplex zijn dan ooit. Want wat moet ik met de Saab-Lancia 600? Zo voorbereiden dat het technisch in orde is? Of onderwerp het aan een volledige restauratie, waardoor een groot deel van de patina teniet kan worden gedaan. Misschien kan iemand uit de scene die meer tijd heeft een langdurig thuis vinden voor deze overlevende?

Saab Lancia 600 GLS
Saab Lancia 600 GLS

Ja, ik wil dit graag verder lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of lid van de Aero X Club. Doe mee en steun actief het SaabBlog Magazine-project! Want alleen met jouw hulp blijft de Saab-geest levend!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert