Saab T-shirts Zweden en Zwitserland Edition worden verzonden

Goed nieuws voor iedereen die reikhalzend uitkijkt naar zijn Saab-T-shirts uit de Zweden- en Zwitserland-edities! Hoewel er veel meer shirts werden besteld dan gepland, kon onze lokale partner de levertijd binnen de perken houden. Sinds het begin van de week zijn wij druk bezig geweest met het inpakken van bestellingen en deze wereldwijd te verzenden.

Ik vertelde al dat we vooral verrast waren door de lezers uit Zwitserland. Als je het meetelt, is de verhouding tussen Zweedse en Zwitserse shirts bijna 1:1 - de Zwitsers moeten nog steeds eindeloos van Saab houden.

Verzending van Saab T-shirts - hardlopen!
Verzending van Saab T-shirts – hardlopen!

Wat is het volgende?

De twee T-shirtedities waren eenmalige edities, maar volgend jaar gaan we verder met andere thema's. Turbo- en Saab-shirts staan ​​nog steeds in de Aero X Club Shop (Link) beschikbaar. Zolang de voorraad strekt, als onmisbaar basisaccessoire voor elk Saab-leven.

Natuurlijk is het spannend om te zien wat er daarna komt.

We hebben elk een hoodie en een jas geselecteerd om voor de herfst te lanceren. Zoals altijd is er bovendien gedurende een bepaalde periode minimaal één standaardmodel te bestellen in de Aero X Club Shop (tenminste) een beperkte oplage.

We hebben momenteel waarschijnlijk te veel goede ideeën (die er helaas ook allemaal goed uitzien), dus de omvang die we brengen is voorlopig onduidelijk. Niet alles wat geweldig is en wat we leuk vinden, kan worden gerealiseerd en we proberen ons te concentreren, wat ondanks al ons enthousiasme best lastig is.

Maar de kleurkeuze voor jassen en hoodies zal deze keer groter zijn. We luisteren naar de wensen van de scene en hebben naast het beproefde donkerblauw gekozen voor twee andere kleuren.

De respectievelijke samples liggen hier al op tafel, en als alles binnen een wat krap tijdsbestek blijft, begint de voorstelling volgende week!

Tegelijkertijd werkt onze breiwinkel aan een nieuwe Saab-deken - ons cadeau-idee voor Kerstmis en het eindejaar. Deze keer zal het plafond echter minder traditioneel zijn. Het zal meer de tijdsgeest en kleurtrends volgen, maar zal verrijkt worden met veel mooie Saab-symboliek.

Een gedachte over "Saab T-shirts Zweden en Zwitserland Edition worden verzonden"

  • blanco

    Dankjewel voor jouw update! Ik kan bijna niet meer wachten...

    Ik kijk uit naar het pakket!

    Beantwoorden

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert