Dit is effectief - droogijsstralen Saab 9-3 Aero

Het is zover, de Saab 9-3 Aero wordt op de lift gedemonteerd. Vandaag is de grote dag, het droogijsstralen komt eraan. De ochtend begint met een verrassende vraag. Heb je gehoorbescherming bij je? Ik heb dat niet, totaal niet wetende dat droogijsstralen nogal een luidruchtige aangelegenheid gaat worden.

Terwijl een medewerker de Saab maskeert, de verflaag moet worden beschermd, krijg ik de ontbrekende gehoorbescherming. Voordat we beginnen, een kleine blik op onze apparatuur. Een grote container met droogijs staat klaar, evenals een Ice Blaster van Kärcher, die voor de prijs van een middenklasser verkrijgbaar is. En buiten, voor de halpoort, staat een compressor in XXL-formaat. Voor de nodige druk.

De uitrusting is indrukwekkend en, zoals ik later zal leren, zes cijfers waard. Maar ook ongelooflijk effectief. Om te laten zien wat droogijsstralen kan, hebben we een video gemaakt van de werkzaamheden.

De Saab is klaar en uitgeschakeld voor droogijsstralen
De Saab is klaar en uitgeschakeld voor droogijsstralen

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert