Een rode loper voor het (Saab) Emily GT-concept

Zal het werken of zal het niet werken? Dat was de vraag die deze week tot controverse leidde. Voor een keer ging het niet om de onverteerbare Berlijnse wetgeving, in Saab-kringen ging het om Emily. Wat eigenlijk geen Saab is, maar wel enorme belangstelling wekt.

Er zijn de afgelopen dagen veel video's voor hen geweest, die voor NEVS-reclame zijn en het creatieproces in detail begeleiden. Het maakt niet uit hoe bovenstaande vraag wordt beantwoord. De films zijn interessant.

Een andere bijzaak als het om Saab gaat, is Subaru. De samenwerking tussen Zweden en Japan was niet zo succesvol als tussen Saab en de Fiat-groep. Misschien omdat het geen samenwerking uit overtuiging was, maar in opdracht van Detroit. Terwijl de Subaru-flops verleden tijd zijn voor Saab, gaat de reis voor Subaru verder. Met Badge Engineering, net onder een ander bord.

Emily in de NEVS-ontwerpstudio
Emily en andere ontwerpen in de NEVS-ontwerpstudio

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert