Zal het (Saab) Emily GT-concept werkelijkheid worden - zo ziet het eruit

Met de onthulling van het (Saab) Emily GT-concept landde NEVS een enorme mediacoup. Het nieuws ging de wereld rond, het bracht de Saab-scene letterlijk in vervoering. Met steeds meer nieuwe foto's, filmpjes en andere details nam de hype toe. Het had niet beter in scene kunnen worden gezet.

Het verschil met Sono Motors, waar het zonnewagenconcept te koop is, had niet groter kunnen zijn. Terwijl Emily de media overspoelde, is het München-concept in het openbaar dood, maar de vraag is, is het genoeg om de aandacht te trekken om het verhaal tot een goed einde te brengen?

Emily is revolutionair, hub-gedreven, aantrekkelijk ontworpen, met de Saab-fantasie en scène die op de achtergrond zweeft. Maar het project scheidt de serie nog steeds van 12 tot 18 maanden. Het kan zijn dat deze afstand potentiële investeerders niet afschrikt. Het verhaal lijkt de goede kant op te gaan.

(Saab) Emily GT-concept - wordt het werkelijkheid?
(Saab) Emily GT-concept - wordt het werkelijkheid?

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert