Dipinto Di Blu, Gianna Nannini en de Fiat 500C Hybrid Dolce Vita

In de laatste paar weken van onze wachttijd voor onze nieuwe Citroën C3 Aircross, verzoet de Fiat 500C Hybrid Dolce Vita het dagelijkse autoleven. Het kwam ons gratis in bruikleen van het Stellantis-kantoor in Neu Isenburg, en als kleine vergoeding voor een vrij lange levertijd.

De kleine Italiaanse cabriolet was voor mij van harte welkom. Omdat ik een uitgesproken zwak heb voor Fiat, Lancia en Alfa Romeo, en omdat de 500 als Abarth al jaren op mijn geheime boodschappenlijstje staat. Natuurlijk zonder enige kans op realisatie. De hangar staat vol met auto's en ik nader momenteel een andere waarvoor ik noodhuisvesting nodig heb.

Maar ja, ik was enthousiast over de 500 en wat hij kon doen. Helaas bleef hij maar een paar weken, wat veel te kort was. Desalniettemin liet het een krachtige indruk achter en verzachtte het onze eindsprint naar de gezinsauto van Citroën.

Iets van Maserati - Dolce Vita-letters
Iets van Maserati - Dolce Vita-letters

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert