Mijn Saab-crisis - 9-3 Aero Hirsch-prestaties in de werkplaats

Er zijn van die dagen dat mijn naïeve ideeën botsen met de werkelijkheid. Het begon een paar weken geleden... De Saab-trollen zaten grijnzend op hun stenen bij het Göta-kanaal, de middagzon verwarmde hen terwijl de Saab 9-3 Aero Hirsch Performance de werkplaats binnenrolde. Aangezien trollen alwetend zijn, kenden ze mijn idee van een snelle pitstop maar al te goed. Ze bibberden die dag van het lachen, en er wordt gezegd dat sommigen van hen zo erge buikpijn kregen dat ze mokkend in hun holen onder de watervallen ingetrokken.

Misschien was mijn plan te optimistisch. Een grote inspectie, het zoeken naar een scheur die in het spruitstuk van het uitlaatsysteem zou kunnen zitten, en een paar nieuwe onderdelen die uit voorzorg vervangen moeten worden. Dan kon de Saab weer de baan op en waren er alleen nog wat optische zaken die gerepareerd moesten worden.

Stop! Terug naar de uitgangspositie! We herinneren ons dat de Saab 12 maanden oud was Continu gebruik, die hij met vlag en wimpel heeft doorstaan. En hij is bijna 23 jaar oud. Het startpunt voor mijn Saab-crisis.

Saab 9-3 in de werkplaats - mijn Saab-crisis begint

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert