Nieuw spannend Saab boek en (Saab) fabriek in winterslaap

NEVS heeft Saab deze week opnieuw een slechte dienst bewezen. Misschien wel voor de laatste keer, want de dagen van het bedrijf zouden geteld zijn. Aangezien niemand met de naam NEVS iets kan doen buiten de biotoop van de Saab-fan, moest Saab als een negatieve kop dienen.

Het leest eigenlijk veel beter als je kunt rapporteren over de voormalige Saab-fabriek in Trollhättan dan over de NEVS-fabriek ergens in Zweden. Het drama van de Göta Älv sloeg na een lange vertraging over naar Engeland en vervolgens over het Kanaal naar het vasteland. Er was soms goed, soms minder nauwkeurig onderzoek. De golf verspreidde zich naar Australië. Bij Saab AB worden de vuisten weer in de zakken gebald.

Omdat het negatieve rapport Saab zei en niet NEVS.

De aankondiging voor een nieuw Saab-boek leest veel positiever. De titel is pakkend, maar het project is best spannend omdat de uitgever en auteur zo goed als niets over het werk onthullen. Maar de naam van de auteur zou voldoende moeten zijn om het risico te nemen en van tevoren te bestellen. Welkom bij de Saab-wekelijkse rapporten, die opnieuw de 900 NG als een van de onderwerpen hebben.

Saab wekelijks rapport

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert