Waar brengen we zondag door? In de Saab-werkplaats!

Wat doe je op zondag? U slaapt waarschijnlijk nog wat langer, om daarna in alle rust een stevig ontbijt te nuttigen met familie of vrienden. Later ga je misschien lunchen, verfijnd, waardig of opwindend exotisch. Afhankelijk van! Mijn Saab Sunday ziet er heel anders uit.

Ik ben aan het werk. Ernstig! Ik ga naar de werkplaats, schroef het oude plaatwerk vast en test reserveonderdelen. Zodat de oude Saabs op de weg kunnen blijven en we allemaal plezier kunnen hebben met de Zweedse auto. Dit is essentieel en misschien wel meer dan ooit nodig naarmate auto's ouder worden.

Een typische Saab-zondag begint met een tocht richting Frankfurt am Main. Meestal kort na het ontbijt, met veel tolerantie van de kant van het gezin. Wie ziet mij liever thuis.

In de kofferbak bevinden zich een aantal Saab-reserveonderdelen, die meestal door Skandix werden geleverd. Onderdelen die we nodig hebben voor projecten, soms zijn het ook noviteiten die Skandix ons ter beschikking stelt zodat we onze eigen mening kunnen vormen.

Saab-workshop

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert