Brandstofpomp reparatieset Saab 9-5 / 9-3 / 900 / 9000

Ik had een buitengewoon autominnende grootvader die me waarschijnlijk met zijn passie heeft besmet. Zonder hem zou dit project waarschijnlijk niet bestaan ​​en zouden bepaalde dingen in mijn leven anders zijn gelopen. Mijn grootvader was een Mercedes- en BMW-coureur, maar eigenlijk was het merk met de driepuntige ster zijn thuis, omdat hij zijn oorspronkelijke automerk te vroeg had weggevaagd. Waar hij altijd om treurde en straks stof levert voor een autoverhaal.

Hij vertelde me graag de anekdote waarom een ​​Mercedes zo betrouwbaar zou zijn. In de werkplaats werden, zonder dat de klant het merkte, defectgevoelige onderdelen in een vroeg stadium vervangen. Om de mythe van de ster levend te houden. Dat kan wel of niet waar zijn, maar het is zeker heel lang geleden als ze bij Daimler daadwerkelijk zo hebben gehandeld. Mijn grootvader kan niet bijzonder geïnteresseerd zijn geweest, hij stapte elk jaar over op het nieuwste model.

De filosofie met de reserveonderdelen moet niet snel worden afgewezen. Zeker als je, zoals wij, in oude auto's door het dagelijks leven rijdt. Voorkom in plaats van vast te lopen aan de Saab, daar zijn gegronde redenen voor. Laten we de aanbevolen brandstofpompreparatieset voor Saab 9-5 / 9-3 / 900 en 9000 naar de werkplaats brengen!

Brandstofpomp (benzinepomp) voor Saab 9-5 / 9-3 / 900 / 9000
Brandstofpomp (benzinepomp) voor Saab 9-5 / 9-3 / 900 / 9000

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert