Hoe is het als er geen nakomelingen in de scene zijn?

Een paar weken geleden hebben we een Saab 99 in de ondergrondse parkeergarage van een hotel in Frankfurt de geborg. De doos, waarin de Saab meer dan 25 jaar had gestaan, zat vol autofragmenten. Velgen die niet zomaar van Saab kwamen, literatuur, ondefinieerbare reserveonderdelen en een historische IBM-notebook.

De motoronderdelen vielen een beetje tegen. We hadden auto's en alles wat daarbij hoort verwacht, maar minder met motorfietsen. Zoals gebruikelijk bij deze campagnes gaan sommige dingen de container in. Misschien omdat je geen idee hebt waar het onderdeel zou kunnen horen. Of omdat je simpelweg geen relatie hebt met motoren. Dan zijn de artefacten gewoon afval dat wordt vrijgegeven voor verwijdering.

We willen - natuurlijk - het beter doen! De onderdelen die we niet nodig hebben, kunnen elders in trek zijn. De Moto Guzzi motoronderdelen belanden dus niet in de prullenbak, maar in de kofferbak van mijn Saab 9000.

Kuipje voor een Moto Guzzi Le Mans 2 (waarschijnlijk) Zijn de jongeren daarin geïnteresseerd?
Kuipje voor een Moto Guzzi Le Mans 2 (waarschijnlijk)

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert