Na 25 jaar trekken we een Saab 99 GL terug naar het daglicht

Een Saab 99 GL heeft eeuwenlang onopgemerkt in de ondergrondse parkeergarage van een hotel in Frankfurt gestaan. Toen het daar geparkeerd stond, is het allang vergeten. De medewerkers van toen zijn allang weg. Voor degenen die er nu werken, de oude Saab maakt al lang deel uit van de inventaris. Hij stond daar altijd dat hij ooit zou verdwijnen - onvoorstelbaar.

Eigenlijk zijn ondergrondse parkeergarages goede plekken om een ​​auto voor een lange tijd te stallen. Lakwerk en kunststoffen beschadigen niet door direct zonlicht en zijn vaak goed geventileerd. Als de architect zijn vak heeft begrepen, dan blijven de temperatuurschommelingen binnen de perken. Dat is de theorie.

De Saab 99 GL, bouwjaar 1982, is onderdeel van een Sammlung, die moet worden opgelost. Het is een soort geheime tip. De limousine staat alleen geparkeerd achter de andere voertuigen die in hallen en schuren staan. Het wordt alleen op aanvraag getoond en dat is absoluut beperkt. Alle drie de partijen bezoeken de Saab, dit zijn goede kansen op een slimme aankoop.

Met (vrouwelijker) Sterke zenuwen slagen erin om op het laatste moment een bod uit te brengen in de online veiling. Het aanbod valt op, de Saab en de bijbehorende mengelmoes in de ondergrondse parkeergarage wisselen van eigenaar voor een homeopathische bijdrage.

Waar Gérard Ratzmann vandaan komt Saab Service Frankfurt gekocht kunnen we pas goed beoordelen bij opruiming. Laten we naar (over) 25 jaar de Saab terug naar daglicht!

Dim - de kerker van de Saab 99 GL
Dim - de kerker van de Saab 99 GL

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Reacties zijn gesloten.