Een elektrische auto voor de Saab-garage - welke? (Deel 1)

Toegegeven, er zijn hier in het blogteam ook mensen die nu een Tesla verhuizen. Het onderwerp elektrische auto's is dus erg aanwezig, ook al zie ik Tesla niet als de oplossing. Het merk worstelt momenteel met het imago van zijn oprichter en steeds meer met zijn concurrenten uit China. Afhankelijk van je perspectief hebben ze de achterstand allang ingehaald en ingehaald.

Ze stellen nu de norm en verheugen zich over nieuwe functies die totaal niet relevant zijn, of je ze nu nodig hebt of niet, non-stop. Met een adembenemende snelheid, die problemen zal opleveren voor de "oude" klokken in de industrie. De auto-industrie muteert in een IT-mobiliteitsindustrie en maakt een storm van beroering door.

De nieuwe tijden hebben alleen nog niet iedereen bereikt.

Een vraag die me interesseert, is welke elektrische auto spannend zou zijn voor de Saab-fan? Is er iets anders dan de klassieke turboverbrandingsmotor dat individueel en innovatief genoeg is om te inspireren? Het bestaat! Het antwoord vestigt onze aandacht, bijna onvermijdelijk, op het huidige Scandinavië.

Een elektrische auto voor de Saab-fan?
Een elektrische auto voor de Saab-fan?

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Reacties zijn gesloten.