De pre-order van de Saab Scarf Edition 2023 eindigt zondag!

Onze Saab-sjaals zijn de best vervaardigde goederen. Ze worden exclusief voor ons en in beperkte oplage gemaakt. De pre-order mogelijkheid eindigt aanstaande zondag. De komende week ontvangt de fabriek de bestelling, alleen wat door de lezers is besteld, wordt geproduceerd.

Maandag verdwijnt de bestelmogelijkheid uit de shop en eindigt de actie. Als je zin hebt in een donzige, warme sjaal, moet je snel actief zijn. Omdat er ook geen postproductie zal zijn. Wat echt opwindend is, is de vraag welk van de 3 ontwerpen tot nu toe het meest door de lezers is gevraagd. Intern waren er weddenschappen, de tussentijdse uitslag verbaasde me niet alleen.

Saab sjaal (grijs gemêleerd/oranje)
Saab sjaal (grijs gemêleerd/oranje)

We zijn begonnen met drie verschillende ontwerpen omdat we niet konden kiezen. Het blauwgrijze motief was onomstreden, ook olijfbeige werd gebruikt. Het was ons duidelijk dat vooral blauw en grijs populair zouden zijn. Hoe zit het met gevlekt grijsoranje? Eigenlijk een gevolg van laten we het doen, was dit ontwerp mijn duidelijke favoriet.

Saab sjaal met het B18 motief in blauw/grijs
Saab sjaal met het B18 motief in blauw/grijs

Ik was verbaasd dat lezers het zo zouden zien. Ongeveer de helft van alle bestellingen was voor grijsgevlekt oranje, duidelijk voor op blauwgrijs.

De leveringen starten aan het einde van de maand, maar de ervaring leert dat februari nog koud kan zijn, zodat de sjaals op tijd aankomen als de winter dreigt.

Sjaal dessin olijf/beige
Sjaal dessin olijf/beige

De Saab-sjaals Vanaf maandag verdwijnen ook zij Saab-kalender 2023 van de winkel. We zijn bijna uitverkocht, de actie was geweldig en erg leuk. Intern wordt gewerkt aan de planning voor de kalender 2024. De fotograaf en het blogteam willen door, het succes en de vele positieve feedbacks hebben ons geïnspireerd. We hebben al ideeën, het wordt hier nooit saai.

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert