Alle goede oude onredelijke dingen - Saab 9-5 V6 Griffin!

Ik wil graag deze Saab 9-5 V6 Griffin kopen. Maar er zijn de omissies van 2022 die me momenteel inhalen. Ik zag dit moment aankomen omdat ik al wist dat ik binnenkort een nachtblauwe 9-5 V6 zou ontmoeten. Daarom wilde ik een parkeerplaats creëren in de Saab-hangar. Ik verkoop een 9000 om plaats te maken voor deze gelegenheid.

Ik heb gefaald, duidelijk. Omdat ik het zo moeilijk vind om los te komen van oud Zweeds staal. En nu is hij hier. De nette Saab 9-5 V6 Griffin. In de juiste kleur, met de juiste uitrusting. Met een paar kilometer. Met op de achtergrond een Zweedse anekdote die tegenwoordig bijna vergeten is. Laten we beginnen met deze Saab-saga. Het draait om Per Gilbrand.

Saab 9-5 Griffioen V6 (2000)
Saab 9-5 Griffioen V6 (2000)

Ja, ik wil dit graag verder lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of lid van de Aero X Club. Doe mee en steun actief het SaabBlog Magazine-project! Want alleen met jouw hulp blijft de Saab-geest levend!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Reacties zijn gesloten.