Saab Club-stand op de Essen Motor Show 2022

Morgen opent de Essen Motor Show 2022 zijn deuren. Saab is ter plaatse, de 1e Duitse Saab Club zorgt voor de aanwezigheid. Gisteren is het clubteam begonnen met de bouw van de Saab-stand, die deze keer met 90 vierkante meter behoorlijk groot is. Hij biedt plaats aan 4 voertuigen, een bezoek aan Essen is dit jaar bijzonder de moeite waard.

De foto's van de opbouwavond in de hal laten zien dat de mix van voertuigen best spannend is. Klassiekers en youngtimers staan ​​zij aan zij, het oudste voertuig is een 900 Turbo 8-klepper in opvallend dennengroen. De kajak op het dak maakt hem tot een bijzondere blikvanger en benadrukt dat Saab voertuigen bouwde voor een actieve klantenkring. Dat is tenminste wat de marketingteksten in de oude brochures zeggen.

Saab 900 Turbo op de Essen Motor Show 2022
Saab 900 Turbo op de Essen Motor Show 2022

Saab youngtimers en klassiekers in Essen

De eerste generatie Saab 9000 is een van de voertuigen die nu steeds meer de aandacht van fans trekt. Lang overschaduwd door de populariteit van de CS-modellen, trekken ze nu merkbaar meer aandacht. De door de club in Essen gepresenteerde 9000 CC is kersenrood. Net als de 900 Turbo brengt hij kleur op de beurs.

De youngtimerfractie wordt vertegenwoordigd met een zwarte Saab 9-3 OG Cabriolet en een 9-5 OG Aero in zilver. De kleurkeuze vertegenwoordigt de smaak van de Saab-kopers van nieuwe auto's van deze jaren. Met grote velgen en opvallende remklauwen laat de 9-5 op het eerste gezicht zien wat er in de scene mogelijk is.

De selectie van voertuigen is allesbehalve saai. Er is voor bijna elke smaak iets te vinden en het modellengamma biedt veel om over het cultmerk Saab te praten.

Morgen start de Essen Motor Show

De Essen Motor Show 2022 opent morgen de deuren voor de zogenaamde previewdag. de Bezoekuren Weekends zijn van 9.00 tot 18.00 uur, doordeweeks opent de show om 10.00 uur. Saab is te vinden in hal 2 bij stand 2D27. Tot en met 11 december is er gelegenheid om veel interessante Saab en benzine te bezoeken, te praten en de 1. Duitse Saab Club verwelkomt ook nieuwe leden.

Want het is mogelijk om direct op de beurs lid te worden. Een pleidooi voor iedereen die er altijd al een wilde worden, maar daar nog geen tijd voor heeft gevonden. Het vrijwilligerswerk rond het merk heeft vandaag meer dan ooit steun nodig. Een bezoek aan Essen is een geweldige kans om iets in die richting te doen.

14 gedachten over 'Saab Club-stand op de Essen Motor Show 2022"

 • blanco

  Bedankt Saab Club nr. 1! Blij dat je de vlag hoog houdt.
  Veel succes.

  Beantwoorden
 • blanco

  Indrukwekkende inspanning! 🙂
  Klas. Met dank aan de liefhebbers!
  Ik wens je veel bezoeken en plezierige ontmoetingen...

  Beantwoorden
 • blanco

  900 en groen (of zwart, donkerblauw, enz.) ... en mijn hart begint te racen .... 😉

  Beantwoorden
 • blanco

  Niet slecht. Zijn er nog meer foto's? Ik mis de aangekondigde cabriolet?

  Beantwoorden
  • blanco

   Sommige mensen leven in overvloed met wat ze hebben, en sommige leven in armoede met wat ze (zogenaamd) missen. "niet slecht" (is 'slecht' de basis om aan te nemen? En geef dat toe als het 'niet slecht' is?) en "de aangekondigde cabriolet missen?" (wat te raden is onder het zeildoek op de foto's - als je met overvloed en vreugde kijkt)) Ik vind het enthousiasme van de actieve mensen daar als een kleine schop onder het scheenbeen. 🙂

   Ik wens u een prettig weekend en bedank u voor de kleurrijke mix daar op de stand!

   Beantwoorden
   • blanco

    De opmerking is echter slecht...

    Ik zag ook het dekzeil en overwoog een overeenkomstig briefje/AW voor Trollhättan47. Maar het zou nooit zijn geworden zoals het jouwe. Het zou een simpele mededeling onder de lezers zijn geworden.

    “Sommige mensen leven (…).” ? ? ?

    En ze weten, op basis van een (nogal onschuldige) two-liner, in welke la ze Trollhättan47 kunnen, mogen en moeten stoppen en hoe diep?

    Dat valt me ​​op. Ik heb hier al lang niet meer zo'n aanval gelezen en vind het ongepast en ongemakkelijk.

    Beantwoorden
    • blanco

     Misschien een slechte dag gehad. Hebben we het allemaal?

     Beantwoorden
    • blanco

     "Niet slecht" is een typisch Noord-Duitse extraverte uitdrukking van waardering voor "echt geweldig"! 😉 Moet niet verkeerd begrepen worden!

     Beantwoorden
    • blanco

     Welnu, als iemand die betrokken is bij het plannen van activiteiten en organisaties (dat betekent niet SAAB-gerelateerd, maar in het algemeen), valt een manier van schrijven en commentaar zoals die van Trollhättan47 me eigenlijk op, ja, omdat ik het nodige respect heb in het (daar wordt niet goed genoeg naar de bestaande foto's gekeken om de ontbrekende cabriolet te ontdekken en er wordt om meer gevraagd) en de waardering voor de inzet van degenen die zich vrijwillig inzetten voor iets waar ze een passie voor hebben, mis. Ik vind het recht dat ik lees uit de regels in de richting van de SAAB-club en blog vervelend. Maar misschien heb ik het sterker gelezen dan het bedoeld is of er daadwerkelijk staat – dat geef ik toe.

     Ik wil niet met je meegaan, Herbert Hürsch, in de richting van de kast. Wat mij betreft blijven de lades dicht 🙂 Laten we afspreken bij de deur waar we onze respectievelijke richtingen in vrijheid, waardering en liefdevolle erkenning gaan.
     Er ontbreekt hier te veel in de eenvoudige geschreven regels om elkaar voldoende te kunnen begrijpen zoals we het menen.

     Liefde liefde groeten.

     Beantwoorden
   • blanco

    Voor begrip:
    "Niet slecht" is een grote lof voor een Westfaalse, vergelijkbaar met "Kan er niets tegen zeggen"
    Het zou moeilijk zijn met "Dat is iets anders..." - want dat betekent zoiets als "Dat werkt helemaal niet!"
    Wat dat betreft: Petje af voor de inzet en het racehart op zijn best!

    Beantwoorden
   • blanco

    Oh mijn opmerking was niet denigrerend bedoeld. Integendeel, ik vond de selectie van de Saab Club succesvol en veel beter dan in voorgaande jaren.

    Als ik iemands Saab-gevoelens heb gekwetst, sorry, dat was niet mijn bedoeling.

    Beantwoorden
    • blanco

     Bedankt voor de verduidelijking. Dat zou de opwinding moeten bedaren.

     Beantwoorden

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert