Bestel nieuwe handleidingen en Saab boordliteratuur

Meer dan tien jaar nadat Saab de autoproductie beëindigde, wordt het steeds moeilijker om toegewijde werkplaatsen en expertise te vinden. Sommige van deze aanbevolen startpunten worden op onze website geadverteerd, maar over het algemeen neemt het aantal workshops af. Wat geen drama is en overeenkomt met de normale gang van zaken.

Steeds vaker is het SaabBlog-project gemuteerd tot de laatste contactpersoon en de afgelopen weken is er een toenemende vraag naar Saab-literatuur aan boord. Het is verloren gegaan toen de eigenaar voor het laatst veranderde, of is alleen beschikbaar in een vreemde taal voor geïmporteerde voertuigen. Het goede nieuws is dat er nog steeds nieuwe Saab-literatuur aan boord beschikbaar is in vele talen. In tegenstelling tot een aantal geruchten en valse verklaringen. Ook voor modellen waar je misschien niet eens op durft te hopen. Ook op antiquarisch gebied valt er veel te beleven.

Saab-literatuur aan boord
Saab-literatuur aan boord

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

U krijgt volledige toegang tot alle inhoud en promoties en wordt lid van de Saab-wereld.


 

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert