Kerstcadeau's? We hebben Saab-modelauto's voor u!

Waarschijnlijk zal het dit jaar hetzelfde zijn als voorgaande jaren. Kerstmis komt sneller dan verwacht en het zoeken naar Saab-kerstcadeaus is spontaan moeilijk. Om dit te voorkomen hebben we al aankopen gedaan voor de Aero X Club-leden.

We hebben Saab-modelauto's in de winkel tegen speciale clubprijzen, zolang de voorraad strekt. Deze omvatten individuele items die al lang niet meer te koop zijn.

Saab modelauto

Verkoop van Saab-modelauto's begint op vrijdag

De hoeveelheden zijn beperkt, wat uitverkocht is, dat blijft zo. Onze modelautoverkoop gaat vrijdag om 11.00 uur online. Dus het is de moeite waard om naar toe te gaan Shop om te kijken, misschien is er iets in de modelautoafdeling dat plezier en plezier geeft.

Bovendien eindigt het tevoren boeken onze Saab-kalender 2023 op zondag. Tot die tijd is er nog de mogelijkheid om de kalender voor een lagere prijs te pre-orderen. Vanwege de grote vraag start de drukkerij iets eerder dan gepland met de productie en worden de eerste kalenders voor het einde van de maand verzonden.

Met onze Saab Specials in de Aero X Club zijn we bijna aan het einde gekomen. In december start er een actie, deze wordt aangepast aan het seizoen. De redacteuren hadden veel plezier bij het realiseren van Saab-ideeën voor 2022. Als de lezers het ook leuk vonden, en het lijkt erop, dan hebben we veel goed gedaan.

Een gedachte over "Kerstcadeau's? We hebben Saab-modelauto's voor u!"

 • Aero X

  Dit is een hamer. Wat mij opvalt is dat de achterruit subtiel verzonken is. De luchtstroom over de Aero X drukt op de achterkant en zorgt voor neerwaartse kracht en tractie - zonder fopspenen.

  Mijn teennagels krullen altijd omhoog als ik de automatisch uitgeschoven achterspoiler van moderne sportwagens zie. Ze zien er in meer dan één opzicht uit als een zelfvernietigingsmechanisme. Het plastic onderdeel met het filigraanmechanisme ziet eruit alsof het alleen is ontworpen om met hoge snelheid schade op te lopen.
  Ten tweede rijden ze meestal zelfs bij lage snelheden weg, waarbij ze onmiddellijk een lijn vernietigen en afbrokkelen, een achterkant, die werd gezien als een succesvol ontwerp toen het voertuig stilstond. Maar ineens is er een open pit van 60, 80 of ten laatste 120 km/u, een filigraan schaarmechanisme en een in de autokleur geverfd stuk plastic wappert in de wind, als de ene of de andere warmtetegel van een spaceshuttle wanneer het de atmosfeer van de aarde binnendringt. Waarom? Waarom moet een spoiler die vanaf een snelheid van 60 km/u de indruk wekt dat het voertuig zich in een kritieke situatie bevindt, met ingewikkeld gereedschap worden gestabiliseerd?

  Met de Aero X-studie heeft Saab lang laten zien hoe het goed moet. Briljante achterkant...

  Beantwoorden

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert