Hoe het is als je te weinig verstand hebt van oude auto's (Saab).

Afgelopen zondag ging het over oude auto's en het feit dat ik er soms genoeg van heb. Vandaag gaat de post over niet genoeg weten over oud plaatwerk, vooral als er Saab staat. Is dat niet een problematische onderwerpkeuze? Zoals gewoonlijk begint het allemaal onschuldig, zelfs vóór een onnauwkeurige bewering die ik afgelopen zondag heb gedaan.

Hoe goed kent u uw auto na - laten we zeggen - 9 jaar? Zo lang is het nu Anna-project voor mij, en ik vind het nummer 9 alleen al beangstigend. Omdat de oude Zweedse auto in de loop der jaren in mijn handen rijpt, om zo te zeggen. Gelukkig heb ik competente ondersteuning!

Saab 9-3 buitenspiegels, verwarmd en asferisch
Saab 9-3 buitenspiegels, verwarmd en asferisch

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert