Waarom ik soms genoeg heb van oude auto's (Saab).

Een voormalige Saab-dealer vertelde me een paar weken geleden dat hij het auto-onderwerp niet langer wilde horen of lezen - en helemaal niet! Zo voelde ik me deze week ook. Ik was klaar met het Saab-onderwerp en wilde niet meer bellen of op een andere manier met lezers communiceren. De beproeving van de afgelopen 7 dagen was zwaar. Ik denk dat iedereen die uit overtuiging in een oude auto rijdt, soortgelijke dagen kent.

Als je altijd al op zoek bent geweest naar de volkomen zinloze verklaring waarom je maar twee Jaguars nodig hebt, maar minstens vier Saabs, dan vind je ze hier.

Saab 9-5 en koffie - daar gaat hij weer
Saab 9-5 en koffie - daar gaat hij weer

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert