Saab 9000 start niet (vervolg en oplossing)

Ongeveer 2 maanden geleden trok de 9000 de aandacht met problemen. Hij start niet meer, de EDU blijft zwart. Het oplossen van problemen levert bij de eerste poging geen resultaat op, bij de tweede leidt het tot het contactslot. De gevoelige reiniging en nabehandeling met een harsvrije siliconenspray geeft een bevredigend resultaat.

De Saab 9000 start dan gewillig, maar helaas houdt het duidelijke signaal niet stand. Op een gegeven moment, een paar weken later, vestigt de Saab opnieuw de aandacht met precies hetzelfde foutenpatroon. Dit bezorgt mij stress en is onaanvaardbaar. Omdat de 9k elke dag korte en middellange routes vliegt, terwijl de 9-5 is toegewezen aan langeafstandsroutes. Betrouwbaarheid is essentieel, ook bij een oudere auto.

Saab 9000 start niet - vervolg en oplossing
Saab 9000 start niet - vervolg en oplossing

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

U krijgt volledige toegang tot alle inhoud en promoties en wordt lid van de Saab-wereld.


 

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert