Leveringsvertragingen - de acute problemen van modelautofabrikanten

We hebben vanaf het begin gevolgd wat er gaande is bij DNA Collectibles. De Zwitserse fabrikant begon met Saab-modelauto's, inmiddels zijn daar andere merken bijgekomen. Dat ging lange tijd heel goed, toen kwamen de huidige crises met al hun gevolgen. De handel met miniaturen en modelauto's loopt niet meer zo soepel als de afgelopen jaren. Alle aanbieders kampen met stijgende prijzen en moeilijke supply chains. De Aziatische locaties zijn gemuteerd tot een probleem en niet langer een voordeel.

Iedereen die zich daartoe financieel in staat acht, haalt in ieder geval een deel van de productie terug naar Europa. Bijna elke leverancier laat productlanceringen vertraging oplopen, inclusief DNA Collectibles. Dit is vooral moeilijk voor Saab-fans, omdat de fabrikant veel fans in de scene heeft.

Saab 9-5 van DNA Collectibles
Saab 9-5 van DNA Collectibles

Ja, ik wil dit graag verder lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of lid van de Aero X Club. Doe mee en steun actief het SaabBlog Magazine-project! Want alleen met jouw hulp blijft de Saab-geest levend!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Reacties zijn gesloten.