Tweetaktmotor - mijn Oost-ervaring en mijn Saab-tekort

Als je over Saab schrijft, kun je een onderwerp niet ontwijken. De tweetaktmotor en het merk zijn nauw met elkaar verbonden, de motorische oorsprong is daar thuis. Het wordt tijd dat ik volgende week een 96 tweetakt ga rijden. Spannend, en we zullen zien hoe de indrukken zijn. Geheel zonder tweetaktervaring stort ik mij echter niet in het avontuur. Een kort verhaal over Duitsland Oost en West en de ervaringen van een Wessis met het tweekloks oosten.

Saab 96 met tweetaktmotor
Saab 96 met tweetaktmotor

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert