Deze super Zweden van Saab zijn nu interessant

Mijn kantoor is zoiets als de seismograaf van de Saab-wereld. De kleinste schokken komen hier voordat ze zich min of meer ontspannen in de scène verspreiden. Evenementen voor 2023 worden aangevraagd en besproken, contacten worden gelegd en veel draait om Zweden staal. Zweeds staal wordt verkocht aan nieuwe eigenaren. Maar ook eentje die nu gekocht wordt. Marktontwikkeling is een interessant onderwerp. Zeker met het oog op de elektrificatie en digitalisering van het particulier vervoer. Er is een vrij duidelijke trend. De nieuwe - oude Super Zweden warmen zich op. Welkom bij de Saab-verhalen achter de schermen van zondag.

Saab 9000 Turbo - de super Zweden
Saab 9000 Turbo - de super Zweden

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Reacties zijn gesloten.