Fijnafstelling - wat verandert er nu in het SaabBlog-project

Het SaabBlog-project bevindt zich in zijn 12e jaar van bestaan ​​en is daarom een ​​soort digitale dinosaurus. Het was nooit de bedoeling om zo lang over Saab te schrijven. Een van de redenen waarom de blog er nog steeds is, is dat hij altijd verandert. We blijven onszelf opnieuw uitvinden. Het basisthema Saab is de enige constante die overblijft, al het andere komt en gaat. Een ander belangrijk onderdeel van het lange termijn bestaan ​​is het feit dat we alleen schrijven over onderwerpen die ons echt interesseren. Dat brengt ons bij de huidige fine-tuning. Het is tijd om problemen die niet langer vreugde brengen te dumpen. We zijn het Hangar-project aan het opruimen.

Saab Noordpoort

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Reacties zijn gesloten.