Verbazingwekkend, één vleugel - maakt Hyundai de Saab?

Bot gezegd. Alleen Saab kan een Saab bouwen. Maar wat Hyundai doet, lijkt verdomd dichtbij. Dicht bij Saab en de filosofie die vliegtuigingenieurs 75 jaar geleden bedachten. Wie zou tegenwoordig op het idee komen om een ​​vleugel als model te gebruiken? In het heden waar ruwe brokken het voorbeeld lijken te zijn voor het elektrische SUV-genre. Zeker nu alles moet worden bijgesneden voor dynamiek en efficiëntie. Hyundai wel. En brengt de vleugel terug naar onze tijd. En nee, geen enkele voormalige Saab-ontwerper heeft een vinger in de pap. Zelfs als je het zou kunnen raden, kijk je naar een schets voor een nieuwe Saab.

Vleugel - Conceptschets door Hyundai
Vleugel - Conceptschets door Hyundai

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Reacties zijn gesloten.