1.000 kilometer lange afstand - Saab 9-5 Aero Top of Flop?

Een 22-jarige Saab die de afgelopen jaren nauwelijks is verplaatst. Het ombouwwerk zit erop, het is de eerste keer op lange termijn. Dat is waar Saab-reclame 25 jaar geleden suggereerde dat het merk thuis zou moeten zijn. Is dat vandaag de dag nog steeds het geval? De test van 1.000 kilometer, gereden op één dag, is in behandeling. Uiteindelijk wordt het zelfs meer dan 1.000 kilometer waar mens en machine mee te maken krijgen. De startvlag richting Hamburg valt vroeg in de ochtend. 04:30 uur De Saab is fit. En ik heb niet goed geslapen. Een voorteken voor de dag en de lange termijn? Kan zijn! En dan is er nog de vraag welke fossiele brandstoffen een oude auto met een krachtige turbomotor en antieke automaat over lange afstanden vernietigen?

1000 kilometer met de Saab 9-5 - laten we gaan!
1000 kilometer met de Saab 9-5 - laten we gaan!

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Reacties zijn gesloten.