Je moet het zien - Saab op de klassieke dagen!

Vandaag en morgen zijn de Schleswig Holstein Classic Days geopend in de Holstenhalle Neumünster. Saab en Volvo presenteren zich samen op de stand in Zweden. Wat de twee merken moeten laten zien is opmerkelijk en een bezoek waard. Want in Neumünster kunt u echte zeldzaamheden ontdekken die u nergens anders ziet. Let's go, volg me naar de heerlijke Zweedse snacks in de Holstenhalle!

Volg mij-functie
Volg mij! Laten we naar de Holstenhalle gaan!

Saab 900 CD - de lange versie van de klassieker

Als voorgerecht tonen we foto's die gemaakt zijn tijdens de opbouw van gisteren. Een Saab 900-cd springt meteen in het oog. De lange versie van de klassieker van het Götakanaal, ontworpen en geproduceerd door Saab-Valmet in Finland. Een bijzonder mooi exemplaar met een smaakvolle kleurencombinatie staat geparkeerd bij de stand van Zweden. Een zeldzame Saab te koop.

Een ander hoogtepunt is de Saab 900 Friction Tester, die zijn follow-me-functie laat zien. Het is moeilijk te missen en herinnert eraan dat Saab niet alleen vliegtuigen bouwt, maar natuurlijk ook thuis was op het platform. En het is nog steeds op sommige luchthavens vandaag.

De kleine uitjes met Saab en Volvo

Mogelijk met het oog op de pandemie, die misschien net een pauze heeft genomen, tonen Volvo en Saab de kleine ontsnappingen. Reis op een minimalistische manier, ga er even tussenuit. Dit werkt vooral goed bij een Zweedse klassieker.

Ook, en vooral vandaag. Een 900 Toppola staat voor Saab's interpretatie van kampeervakanties, een 240 met een daktent geeft een idee hoe je met de Volvo op vakantie gaat. De daktent is ook denkbaar op een Saab. De Toppola carrosserie maar niet op de Volvo.

U kunt ook smakelijke Zweedse lekkernijen ontdekken, zoals een pas gerestaureerde Saab 99 en vanuit het Volvo-magazijn kunt u een prachtige 960 sedan zien, ook ideaal voor op reis, en een legendarische Volvo 444.

de Klassieke dagen in Neumünster zijn vandaag en op zondag open van 09:00 tot 18:00.

Een gedachte over "Je moet het zien - Saab op de klassieke dagen!"

  • blanco

    Bedankt voor de indrukken.

    Ik hou van de Zweedse stand. Het past ook als een handschoen dat er niets te zien is dat werd beïnvloed door Ford, GM of zelfs Geely of Evergrande.

    Tegen de achtergrond van de huidige globalisering waardeer ik de samenwerking met Valmet als een lokale en gelukkige gebeurtenis - simpelweg als goed nabuurschap. Zweedser dan dat wordt het niet.

    Stuk voor stuk geweldige auto's met een uitgesproken Scandinavisch karakter. Klas!

Reacties zijn gesloten.