Prijsverlaging - Saab Blog-abonnementen voor vaste lezers zijn goedkoper

Ons project voor betaalde content, dat meer dan een jaar geleden van start is gegaan, ontwikkelt zich goed. De budgetfinanciering is stabiel en laat op kleine schaal bepaalde vrijheden toe. Omdat er elke maand abonnees worden toegevoegd en hun aantal sinds de start continu groeit, verlagen we de prijzen voor vaste lezers. Hoewel de blog de kosten moet dekken, loopt het ook als een solidariteitsproject dat de last over zoveel mogelijk schouders wil spreiden.

Saab-blogabonnementen

Solidariteit basisidee

Het basisidee van solidariteit werkt, dat is fijn! Daarom lezen vaste lezers de blog al een paar weken goedkoper en is toegang tot onze Saab Aero X Club ook goedkoper.

De huidige prijsverlaging is eenvoudig te realiseren. Wanneer een bestaand abonnement afloopt, ontvangt elke lezer een vouchercode per e-mail. Hiermee krijgt u 10% korting op het volgende abonnement. Het maakt niet uit of u een kaartje voor slechts één maand koopt of voor een heel jaar lid wordt van de Saab Aero X Club.

De korting is ook onafhankelijk van de looptijd van het eerder geselecteerde abonnement, wij geven altijd 10%.

Helemaal nieuw is de prijsverlaging echter niet. Het draait al een paar weken op de achtergrond als experiment. In een voorzichtige testfase wilden we de acceptatie van het idee controleren, die verheugend hoog bleek te zijn.

Hoe krijg ik de kortingscode?

De respectievelijke kortingscode komt automatisch bij de e-mails die u herinneren aan een verlopen abonnement op het opgegeven e-mailadres. Als je de e-mail niet hebt ontvangen of als je spammap de kortingscode heeft ingeslikt, sturen we je 5 dagen nadat je lidmaatschap is verlopen een laatste, vriendelijke herinnering.

De prijsverlaging is blijvend als de positieve ontwikkeling doorzet. Het Saab-blog geeft zijn lezers iets terug als dank voor de steun en de langdurige loyaliteit aan Saab.

Want, het moet ook gezegd worden, zonder de financiering van de abonnees zou het laatste Saab-platform dat dagelijks rapporteerde al lang het Noordse Walhalla zijn binnengekomen. De gratis inhoud, die een soort basisservice vertegenwoordigt voor iedereen die geïnteresseerd is in Saab, zou ook niet meer bestaan.

Volledige toegang tot alle redactionele content kost 17 cent per dag voor het goedkoopste abonnement. 10% minder in het volgende jaar. Het lezen van goedkope Saab en het elke dag herontdekken is nauwelijks mogelijk. Het zou mooi zijn als het solidariteitsprincipe in de toekomst meer abonnees zou blijven overtuigen.

15 gedachten over 'Prijsverlaging - Saab Blog-abonnementen voor vaste lezers zijn goedkoper"

 • blanco

  Ik ben er ook!

 • blanco

  De nobele donateurs

  De commentaren zijn buitengewoon spannend. Een meerderheid wil de korting helemaal niet, maar wil de grootst mogelijke gemeenschap, sommige expliciet en sommige impliciet, waarbinnen ze kunnen leven en hun hobby kunnen delen of hun Saab in het dagelijks leven kunnen blijven besturen.

  Vermoedelijk zijn ze meestal lid van de Aero X Club? Sommigen hebben misschien meer gedoneerd voordat ze zich inschreven dan ze nu mogen betalen? Daarnaast misschien lezersbijdragen gemaakt en actief gewerkt?

  Ik vind dat geweldig en genereus. Het lijkt mij, althans onder de clubleden, dat er een meerderheid is die afziet van kortingen van welke aard dan ook ten gunste van een zo groot mogelijke gemeenschap.

  Ik denk dat de meesten van hen zich best op hun gemak voelen bij de vele ingenieuze en exclusieve aanbiedingen die de blog voor hen heeft, ongeacht wie nog meer welke cursus leest...

  Mijn idee zou daarom zijn om een ​​club te houden zoals die is op het gegeven niveau. Het werkt. Waarvoor juist?

  Het alternatief, een abonnement zonder toegang tot de winkel, moet ook financieel zo drempelvrij mogelijk zijn.

  U moet op elk moment vanaf de startpagina een goedkoop abonnement (onder het zeer aantrekkelijke clublidmaatschap) of een exclusief lidmaatschap kunnen afsluiten. Dat zou op elk moment alles zeggen...

 • blanco

  Misschien nog iets over gratis basisdiensten. Waarom en hoe? Is daar een recht op? De blog draait zonder vervelende reclamebanners en mijn mening is dat alle berichten alleen voor abonnees moeten worden vrijgegeven!

  Er is geen hoofdsponsor die gratis artikelen promoot en grote profiteurs als Orio zijn hier al tijden niet meer gezien. Dus graag: Alleen voor leden en maak het dan graag makkelijker om met 10% aan de slag te gaan.

  • blanco

   Ook dit bezwaar is terecht en past in een gesprek van gisteren. De stap zou logisch zijn, maar is niet zo eenvoudig te nemen. Maar ik zal er ook over nadenken.

 • blanco

  Goed idee van Olaf! Dit is hoe solidariteit onder Saab-fans werkt. Natuurlijk ben ik er!

 • blanco

  Ik wil ook meedoen. Misschien een ander idee van mijn kant: wat als de blog zou worden vergroot. 10% van de abonnees die opgeven, 10% daarbovenop van de blog.

  Dat zou 20% zijn en een sterke zaak in slechte economische tijden. Ik hoop dat dat niet schandalig overkomt, maar ik ken veel Saab-chauffeurs die daar graag zouden willen zijn, maar waar moet op dit moment elke € twee of drie keer worden omgedraaid? 20% zou eenmalig bijna € 20,00 zijn op het grote abonnement. Ik kan me voorstellen dat we nog veel meer leden in onze solidariteitsgemeenschap zouden kunnen krijgen!

  • blanco

   Ik ben daar niet zo zeker van, maar ik neem de suggestie graag over. Laten we afwachten wat de andere meningen zijn.

 • blanco

  Hallo Tom, ik schenk mijn tegoed aan iemand die het anders niet kan betalen!

  • blanco

   Ik doe mee! Ik verzilver mijn voucher ook niet en stel deze beschikbaar voor nieuwkomers. Als we nog meer krijgen, is dat goed voor ons allemaal!

   • blanco

    Dito. Ik zal ook afzien van de "bonus".
    De informatieve SAAB-artikelen zijn (nog) belangrijker voor mij :-).
    En inderdaad, als we nog meer krijgen, is dat goed voor ons allemaal!
    Deze geest past bij SAAB.
    VG

  • blanco

   Beste Olaf, een goed idee. Als er meer meedoen, wordt het een actie! Bedankt!

  • blanco

   Ik doe daar ook aan mee. De 10% procent kan elders worden gebruikt. Ik betaal graag voor deze geweldige blog en het is ook een klein eerbetoon aan Tom!

 • blanco

  Dat is goed nieuws vanavond. Het lijkt me dat de Saab-blog ons nog lang zal vergezellen

 • blanco

  Doet me denken aan "As Good As It Gets" van Jack Nicholson!

Reacties zijn gesloten.