De laatste Saab Aero X Club-bekers nu in de winkel!

Komt er weer zo'n Saab-project? Waarschijnlijk niet, want de Aero X Club-cups zijn extreem complex om te vervaardigen. Er zijn veel bewerkingen nodig om de zwart mat satijnen bekers met het gegraveerde Aero X-opschrift en de rode X te produceren. Maar het was zo'n gek project dat ik het echt wilde doen. De oplage is beperkt tot 250 exemplaren, die inmiddels bijna allemaal zijn verkocht. Er is nog maar een kleine rest beschikbaar in de winkel.

Saab Aero X Club-mok
Saab Aero X Club-mok - laatste kans!

Ondanks al hun schoonheid en extravagantie voldoen de kopjes ook aan zeer praktische eisen. De coole bandpads, die dienen als basis met grip, hebben een heel ander effect. Het slimme luchtkussen tussen het kopje en de bodem zorgt ervoor dat de koffie of thee niet voortijdig afkoelt. Eenvoudig - maar slim! We hebben de bekers getest in het harde dagelijkse werk en zijn nog steeds enthousiast.

Let op - met de hand wassen, niet in de machine
Let op - handwas, niet machinewas

Natuurlijk hebben de bekers ook een collectors aspect. Het matzwarte satijnen oppervlak blijft alleen mooi als je het vat met de hand laat wassen. Maar als je de vaatwasser gebruikt, vervaagt het oppervlak uiteindelijk. Maar dat weten de gebruikers, want bij elk kopje zit een briefje.

Het coole bandenprofiel heeft ook een nuttig doel
Het coole bandenprofiel heeft ook een nuttig doel

Komt er een opvolger van de Aero X Club-mok geven, misschien in een ander ontwerp? Misschien, misschien gaan we iets heel anders doen. We hebben momenteel veel andere projectideeën die worden uitgevoerd, dus we kunnen iets bedenken. Voor Saab-fans is dit voorlopig de laatste optie. Er zijn nog 30 stuks beschikbaar. En uitverkocht is echt uitverkocht.