Evergrande Auto Hengchi Experience Center in Guangzhou

We weten niet hoe lang Evergrande-Auto en Hengchi bij ons zullen zijn. Als de Evergrande Group en NEVS de komende maanden uit elkaar gaan, eindigt onze Evergrande-rapportage. Het feit alleen dat Hengchi-voertuigen mede zijn ontwikkeld in Trollhättan is niet voldoende om over het merk te blijven schrijven. Zo ver is het nog niet, alles is in beweging, dus we durven een kijkje te nemen in het Hengchi Experience Center in Guangzhou.

We ontdekken een verrassing - voor het eerst zien we spannende details in Hengchi 5 LX die we niet hadden verwacht - en ervaren een teleurstelling. En uiteindelijk haalt de realiteit ons in. Wat ervan te maken?

Hengchi-ervaringscentrum
Hengchi-ervaringscentrum

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.