Martenverdediging - we upgraden de Saab 9000!

Het verhaal over de terreur van de marters, die mijn Saab 9000 verschillende keren aanvielen, ontroerde veel lezers. Er waren e-mails, foto's en goede adviezen uit het hele land. Ik was niet langer de enige met het probleem van pelsdieren en het was duidelijk dat de 9000 een marterafweermiddel zou hebben. Maar eerst moest ik de Saab uit de winterslaap halen. Maanden op een parkeerplaats in de open lucht hadden hem getekend. Mijn autohart bloedde... Voordat we de marterverdediging installeren, moet ook de Saab dienovereenkomstig worden voorbereid. Laten we beginnen!

U kunt 9000

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Reacties zijn gesloten.