Dat is alles - de optimale Saab 900 Turbo 16

Er zijn dagen dat lezers geluk hebben. Mijn hangar staat vol met Saab, er is geen ruimte meer. Als ik nog een parkeerplaats had, zou ik zeker niet over deze Saab 900 Turbo 16 schrijven. Ik zou hem kopen. Omdat deze 900 precies belichaamt waar fans naar op zoek zijn. Een duidelijke historie en een zeldzame, perfecte uitrusting. Het spreekt bijna vanzelf dat deze 900 Turbo 16 uit de eerste hand is. Had ik al gezegd dat er alleen in de zomer mee is gereden en nog geen 30.000 kilometer op de teller staat? Dat gezegd hebbende, de Saab verwent je met geweldige accessoires die ongelooflijk zijn.

Saab 900 Turbo 16
Saab 900 Turbo 16

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Reacties zijn gesloten.