Nieuws van de Troll - Saab Duitsland Magazine - december 1989

Iedereen houdt van Saab, schreef de redactie van het Saab Deutschland Magazin in december 1989. En somt trots de beroemdheden op die een Saab besturen. Er zijn er nogal wat die van Saab houden. Maar liefde alleen - is dat genoeg? Kun je ermee leven? Blijkbaar niet, want Saab verkeert in ernstige financiële moeilijkheden. Ze zijn zo serieus dat Jan-Erik Larsson, algemeen directeur en bestuurslid bij Saab-Scania, deze keer de begroeting schrijft in plaats van de algemeen directeur. Overigens is een reden voor de onbalans te vinden in het Saab Germany Magazine. Lees vanaf pagina 14.

Saab Utopia - Malmö Plant

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.