De overgave - waarom Saab Blogger niet langer in een Saab rijdt

Als iemand elke dag of bijna elke dag over Saab schrijft, moet je aannemen dat hij Saab bestuurt. Verkeerde gedachte! Voor mij is de tijdsfase zonder Saab begonnen. Dat is moeilijk. Bovendien gebeurde het ongepland en onbedoeld. In plaats daarvan reis ik de wereld rond met een Duits premium merk. Het begon allemaal vrij onschuldig. Op een ochtend toen mijn 9000 niet meer wilde starten. Sindsdien heb ik geen Saab meer gereden. ik ben het gewoon zat

Ik geef het op - ik rijd geen Saab meer
Ik geef het op - ik rijd geen Saab meer

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Reacties zijn gesloten.