Saab vintage 1980 - Nieuws van de Troll 9/1979

Voor het jaar 1980 had Saab eigenlijk weinig aan te kondigen. Er waren geen innovaties, en dus lag de focus op het onderwerp facelift. Tegelijkertijd streelde je een beetje je eigen verleden en sprak je over de Saab 96. De redactie rapporteerde ook over een Saab-dealer in Paderborn, die vandaag nog steeds deel uitmaakt van de Saab-wereld. Zo stond het klantenmagazine "Neues vom Troll" in het najaar van 1979 vol met onderwerpen. Toch was het tijdschrift niet saai. Een opwindende boodschap, die je in 1979 misschien maar marginaal hebt opgemerkt, zou een blijvende impact moeten hebben op de wereld van Saab.

Saab levert nieuwe 900 aan de Zweedse politie
Saab levert nieuwe 900 aan de Zweedse politie

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.