Met innovatieve ideeën en turbo - Saab 900 complete brochure 1982

In 1982 was de Saab 900 nog jong. Met innovatieve ideeën en technische verbeeldingskracht, ik citeer uit het prospectus, was Saab op weg naar boven. Met de 900 Turbo hadden ze inderdaad een auto op de markt gebracht die de concurrentie meer dan een motorkaplengte voor was. Zeker als het om turbotechnologie gaat. Daar speelde het innovatieve APC-systeem van Saab een voortrekkersrol. Saab-Scania wist meer dan een dozijn varianten op de 900-basis te toveren. Ongelooflijk en absoluut spannend! 38 pagina's Saab-literatuur, geënsceneerd volgens een hoge standaard, wachten om ontdekt te worden.

Saab 900 Turbo 1982
Saab 900 Turbo 1982

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Reacties zijn gesloten.