Automerk Saab is nog steeds miljarden waard

Nu is het voorbij. Voor Kerstmis eindigde de faillissementsprocedure van Saab Automobile AB met een persconferentie. De advocaten waren over het algemeen tevreden over hun werk. Zelfs als zij, en de spijt was voelbaar, niet het meest waardevolle deel van de failliete boedel hadden moeten verkopen. De merkrechten, de naam Saab, bleven onschendbaar en onbereikbaar. Het had miljarden kunnen opleveren. Maar Saab AB waakt hierover. Dat had het laatste woord aan het einde van het drama. Omdat de grote witte olifant duidelijk in de kamer was, of er ooit nog Saab-auto's zouden kunnen zijn, en wat er gepland is met de handelsmerkrechten. Het antwoord daarop, en andere juridische details, zijn interessant.

Automerk Saab

Ja, ik wil meer lezen...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Bent u een abonnee of een Aero X Club-lid?

Logboek Om het hele artikel te lezen.


Heb je nog geen SaabBlog-abonnement?

Maar wilt u een dagelijkse dosis Saab en wilt u het volledige artikel lezen?

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

Vanaf € 1,99 krijg je volledige toegang tot alle content en acties en word je lid van de Saab-wereld.


 

Reacties zijn gesloten.