De Saab-nieuwsbrief met toegevoegde waarde 2.0

Oplettende lezers zullen het al gemerkt hebben. We hebben iets veranderd in onze nieuwsbrief, die informeert over nieuwe artikelen. Abonnees op ons gratis aanbod krijgen echte, actuele toegevoegde waarde. Naast de melding van een nieuw interessant artikel over het geabonneerde onderwerp op de blog, is er sinds een paar dagen nog meer Saab te ontdekken.

Saab-nieuwsbrief 2.0

Saab toegevoegde waarde nieuwsbrief 2.0

Omdat de Saab-wereld niet alleen uit de blog bestaat. Er is spannend nieuws in andere media, van dealers en leveranciers. Of oude Saab-films en actuele literatuur die we leuk vinden en die we met lezers willen delen. Telkens wanneer we iets nieuws vinden waarvan we denken dat het goed en interessant is, maar geen materiaal biedt voor een langer artikel, krijgt het een plaats in de nieuwsbrief.

De afgelopen dagen hebben we gewezen op de verschillende Saab-kalenderaanbiedingen voor 2022, er was nieuws te ontdekken bij Saab-leverancier van reserveonderdelen Skandix. Voor de fans leveren we een verbeterd basisaanbod voor het dagelijkse Saab-enthousiasme, dat ook gratis is.

Wij vinden het belangrijk dat alle contacten op onze eigen server worden bewaard. Het staat in Duitsland, de gegevens gaan niet de wereld rond en alleen wij hebben er toegang toe. We sluiten misbruik, spam en ongevraagde advertenties uit.

Aan het eind van het jaar, als er nieuwe, nog krachtigere software op de markt komt, zal de meerwaarde-nieuwsbrief weer iets veranderen. Inhoudelijk verandert er echter niets. Zoals eerder blijft het bij onze huidige blogposts en aanvullende dagelijkse informatie uit de Saab-wereld.

Wilt u de Saab-nieuwsbrief 2.0 ontvangen en staat u nog niet op de mailinglijst? Meld u hier aan voor onze service, u heeft alleen een geldig e-mailadres nodig. Het aanbod is gratis, de nieuwsbrief kan op elk moment worden opgezegd.

Newsletter abonnieren

Lists*

Loading

7 gedachten over 'De Saab-nieuwsbrief met toegevoegde waarde 2.0"

 • blanco

  Ik bleef mezelf afvragen, waarom is er een nieuwsbrief als het blok al bestaat?! Nu weet ik het en whoosh heeft zich aangemeld!

 • blanco

  Hoewel ik al heel lang ben ingeschreven voor alle onderwerpen in de nieuwsbrief, zijn de informatie over Saab-kalenderaanbiedingen voor 2022 en nieuws bij Skandix helaas aan mij voorbijgegaan. (Ik hoopte bijvoorbeeld op de jaarlijkse Nikolausi-campagne bij Skandix, maar die is er dit jaar helaas niet van gekomen.) Wat heb ik foutief aangevinkt waardoor ik deze informatie niet kreeg? Hoe kom ik er nu aan? Kalender en Skandix-campagnes zouden voor mij erg interessant zijn. Bedankt voor de snelle info! 🙂

  • blanco

   We maken alleen een back-up van de nieuwsbriefteksten van de afgelopen dagen. Helaas kan ik niet meer helpen met de kalenders.

   • blanco

    Het is jammer, maar bedankt! Hoe krijg ik het in de toekomst? Ik heb me op alle onderwerpen geabonneerd, dan zou het er eigenlijk moeten staan. Nou, dat zal in de toekomst waarschijnlijk ook zo zijn.

    • blanco

     De nieuwsbrief wordt geleverd met het huidige artikel plus (lees verder) aanvullende informatie in de verdere tekst.

     • blanco

      Bedankt, nu heb ik het eindelijk - wat een lange rij! 🙁 Ik kon nog wel lezen over de agenda's, maar gelukkig had ik de e-mails nog niet verwijderd. Anders blijf ik gewoon op de link klikken. Bedankt voor de wenk! 🙂

 • blanco

  ... nou ik had het nog niet gedaan, ... maar nu ingeschreven!

Reacties zijn gesloten.