Liquiditeit versterkt - geldregen voor Evergrande Auto

Het blijft spannend bij Evergrande Auto. De afgelopen week op de beurs was positief, het papier (HK 0708) ging met grotere winst de markt uit, ook al moest het vrijdag een paar punten inleveren en boekte het vandaag verlies. Het bedrijf maakte ruimte voor zichzelf en versterkte zijn liquiditeit met verschillende campagnes. Een substantiële kapitaalverhoging voor een dochteronderneming kan zelfs stof voor speculatie opleveren. Na een acuut dreigende crash van de Evergrande-groep lijkt het er niet meer op. De borden duiden op een harde landing die wordt gemodereerd door overheidsinstanties.

China Evergrande - liquiditeit versterkt

Ik wil dit lezen op ...

 


Dit bericht is exclusief voor onze abonnees.

Heb je nog geen SaabBlog-abonnement maar wel zin in een dagelijkse dosis Saab en wil je het volledige artikel lezen?

Al vanaf € 0,17 per dag een abonnement!

Wil je? abonnee of een lid van de Aero X Club en steun het SaabBlog-project!

U krijgt volledige toegang tot alle inhoud en promoties en wordt lid van de Saab-wereld.

Ben je al abonnee of clublid? Logboek Om het hele artikel te lezen.

Reacties zijn gesloten.