Succesvolle beursintroductie van Sono Group NV

Het Nederlandse moederbedrijf van Sono Motors, Sono Group NV, vierde gisteren haar succesvolle beursgang. De aandelen genoteerd aan de Nasdaq (SEV) begonnen bij US $ 15 en wonnen meer dan 150% in de loop van de handel. Misschien is de beursgang de langverwachte bevrijding voor het bedrijf uit München. Toekomstige ontwikkeling kan vanaf nu gemakkelijker te ontwerpen zijn.

Sono Group prijsontwikkeling 17.11.2021-XNUMX-XNUMX
Sono Group prijsontwikkeling 17.11.2021-XNUMX-XNUMX

Beurzen waarderen de toekomst, nooit het heden of het verleden van een bedrijf. De verbeeldingskracht als het gaat om zonne-elektrische voertuigen is enorm, Sono Motors is niet langer de enige speler op het veld. Maar niemand anders vertrouwt zo consequent op de kracht van de zon, die goed wordt ontvangen door beleggers.

Gisteren konden ze voor relatief weinig geld aandelen in Sono Group NV (SEV) inslaan. De volgende evolutie van de Prijs delen verandert alles voor Sono Motors, als het zou blijven bestaan. De waarde van het bedrijf stijgt naar nieuwe hoogten en de aanschaf van vers kapitaal wordt drastisch vereenvoudigd. Mogelijk is gisteren op de Nasdaq de beslissende horde naar productie genomen. Vandaag leek de trend in ieder geval als eerste te verstevigen. Het aandeel bevond zich vóór de handelssessie nog in positief gebied, maar daalde tijdens de handel aanzienlijk.

Het pad van de Sono Group blijft lang en kapitaalintensief. Uiteindelijk moet de kwaliteit van het product kloppen en moet de markt het aanbod van batterij-elektrisch accepteren. Het papier blijft speculatief zolang het is, en de productie, in termen van locatie, is nog steeds onbeveiligd.

Misschien, en dit is ook zeer speculatief, zal Sono Motors zichzelf in de toekomst de onzekerheid geven en gewoon enkele delen van de voormalige Saab-fabriek opkopen. Eigenaar Evergrande verspilt momenteel de activa tegen een fractie van hun werkelijke waarde, de kans zou goed zijn. De aandelenmarkt zou dat verhaal misschien ook leuk vinden.

7 gedachten over 'Succesvolle beursintroductie van Sono Group NV"

 • blanco

  Het is zeker niet makkelijk voor de Davids in deze wereld, eens kijken en veel succes!

  Beantwoorden
  • blanco

   Goed gezegd.

   Goliath de rode loper wordt overal uitgerold - tot aan het Witte Huis.

   Beantwoorden
 • blanco

  In Nederland kun je heerlijk belasting ontduiken, dat leerde Sono Motors snel. Ze doen het zoals de grote bedrijven.

  Beantwoorden
  • blanco

   ... dat is precies wat me opviel ("ongemakkelijk"?) ...

   Beantwoorden
   • blanco

    Als het om belastingen gaat, houdt moraliteit op. Er is geen verschil tussen slechte oude industrie en groene weldoeners. Uiteindelijk willen ze allebei gewoon hun product verkopen, de een met een groene verfbeurt, de ander ondertussen ook.

    Beantwoorden
    • blanco

     … Helaas.
     Helaas is het ook jammer.
     (Dus niet zooo veel "beter" dan Amazon & Co ... omdat infrastructuur en verschillende voordelen van "Locatie D" graag worden gebruikt, alleen niet de "monetaire nadelen")
     ;-(

     Beantwoorden
 • blanco

  ... of ze het (op middellange en/of lange termijn) echt gaan redden!?

  "Nederlands moederbedrijf"?
  ... Hmmm.

  Beantwoorden

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * gemarkeerd.