Saab 9-3 Sportbottle, tafelvlaggen en de laatste Turbo-bekers

Er is een update van onze Aero X Shop en de spullen die eigenlijk niet meer te koop zijn. Er zijn de Saab-tafelvlaggen. Een paar weken geleden hadden we een klein contingent vlaggen veiliggesteld. Goederen van vroeger, originelen van Saab. De vlaggen waren snel uitverkocht, we hadden tot nu toe geen voorraden kunnen vinden. De situatie is nu aan het versoepelen. We krijgen meer tafelvlaggen thuisbezorgd.

Saab-vlag - turbocups enzovoort
Saab-vlag - turbocups enzovoort

De Saab tafelvlaggen zijn waarschijnlijk wat ouder dan de vorige vlaggen, niet uitschuifbaar en het design wijkt marginaal af. Komende week staan ​​ze in de winkel. Vind dat ook leuk Saab 9-3 Sportfles, waarvan ons nog een doos werd beloofd. Helaas bleek het maar een halve doos te zijn, dan is het voorgoed voorbij. Volgens onze leverancier zullen er zeker geen voorraden meer zijn.

Ook de Saab Turbo-cups we zijn bijna uitverkocht. Er zijn nog 4 exemplaren, dan is het hier ook. Het ziet er beter uit met onze favoriete beker, de Saab koffiekopje. Een beetje dapper, en Kerstmis en de zoektocht naar Saab-cadeaus voor onze ogen, we hebben iets meer opdracht gegeven. Gelukkig, zoals we konden zien. Want 50% van de bekers is al verkocht, maar er is nog voldoende voorraad.

Wat is het nieuws?

We wachten op de Saab EHBO-tassen die voor november zijn aangekondigd. Er mag ook iets heel bijzonders aan toegevoegd worden. De komende dagen ga ik op weg om meer Saab-schatten uit het verleden voor de Aero X Club-leden te bemachtigen. Het valt nog te bezien of de campagne succesvol zal zijn en zal waarmaken wat het belooft.

Een gedachte over "Saab 9-3 Sportbottle, tafelvlaggen en de laatste Turbo-bekers"

  • blanco

    Heb ik de "Sportfles" gemist?
    Was al te laat voor het espressokopje: '(

Reacties zijn gesloten.