Saab Turbo Mugs (editie 2021) - we pakken pakketten in

De berg pakjes en pakjes wordt steeds groter - net als het ongeduld en de anticipatie van de klanten. Eind van de week leveren we de turbocups, dus de wachttijd is voorbij. Van onze limited edition zijn meer dan 200 kopjes verkocht, enkele exemplaren zijn nog beschikbaar in de winkel. Nog een laatste kans, want er zal geen bevoorrading zijn.

Saab Turbo-cups
Saab Turbo Cups (editie 2020)

We blijven trouw aan onze limited edition-filosofie. De oproep is om abonnees en lezers te verrassen met nieuwe dingen. De bekers worden verdeeld in 10 Europese landen, waaronder Zweden. In het huis van Saab lijken mensen onze ontwerpen leuk te vinden, grote lof.

Terwijl tegen het einde van de week de Turbo Cups met DHL onderweg zijn, werkt het team al aan de eerste projecten voor 2022. Kleur is hot en iets compleet nieuws. Concreet zijn er twee projecten, omdat de Saab-autoproductie volgend jaar 75 jaar oud zal zijn. Je moet het vieren. Hoe geef je invulling aan het jubileum? Met een vintage collectie? Dat was mijn eerste gedachte.

Kleur zoeken met de Pantone fan
Kleur zoeken met de Pantone fan

Maar dat zou te gemakkelijk zijn. Of?

Je zou ook iets anders kunnen doen. Iets brutaals, onverwachts dat past in ons dagelijks leven. Wat ons vergezelt en tegelijkertijd modern, klassiek en duurzaam is. Misschien, ik weet het nog niet zeker, ik ben dapper en durf iets te doen dat echt kleur laat zien.

Iets dat geel is. Een opvallend Monte Carlo-geel misschien. Met het risico dat geen van de lezers het koopt. Laten we zien…

3 gedachten over 'Saab Turbo Mugs (editie 2021) - we pakken pakketten in"

  • blanco

    Gewoon geweldig! Ik kijk uit naar mijn pakket!

  • blanco

    Grote verwachting voor alles wat nog komen gaat! Dankje, dankje, dankje!

  • blanco

    Geweldige koffiekop! Ik heb de mijne van het weekend ontvangen...

Reacties zijn gesloten.