De Aero X Club Shop wordt verzonden naar vijf andere landen

Met de start van de Aero X Club Shop hebben we de verzending aanvankelijk beperkt tot drie landen. Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland stonden vanaf het begin op onze lijst. Alle andere landen moesten wachten. Eerst wilden we de bètafase afronden, mogelijke problemen identificeren en processen intern optimaliseren. De turbocups waren de eerste grote uitdaging die het systeem met gemak aankon.

Aero X Club-winkel
De Aero X Club Shop wordt verzonden naar 5 andere landen

Gisteren zijn er nog 5 landen toegevoegd als verzendopties. Want daar zijn ook abonnees en leden van de Aero X Club. De landen zijn:

  • België
  • Dänemark
  • Frankrijk
  • Niederlande
  • Luxemburg

Andere staten binnen de EU volgen in de komende weken. Buiten de EU staat Noorwegen op de lijst, Saab heeft hier veel fans en we willen ze niet teleurstellen. We zijn niet van plan om op middellange of lange termijn naar Groot-Brittannië te verzenden.

Ja, we hebben daar nogal wat lezers die dat leuk zouden vinden, en de Saab-gemeenschap is goed vertegenwoordigd in het VK. Maar het verwerken van de zending volgens de douanewetgeving is een inspanning die ons kleine team zich niet kan veroorloven.

de Aero X Club-winkel levert nu aan 8 landen. We zullen echter geen abonnees achterlaten met een oud Turbo Plus-abonnement of Aero X Club-leden die niet alleen in deze landen wonen. Anne (Mail: anne (ät) saabblog.de) van het blogteam is er voor verzoeken en vragen over onze winkel en helpt je graag verder.

Een gedachte over "De Aero X Club Shop wordt verzonden naar vijf andere landen"

  • blanco

    Voor mij als Luxemburger is dit geweldig nieuws. Mijn bestelling is al verzonden.

Reacties zijn gesloten.