De Saab Turbo-bekers (editie 2021) gaan online!

Het is bijna zover. Onze Saab Turbo-bekers (2021 Edition) online gaan. De limited edition is dan te bestellen in de Aero X Shop. Voorwaarde hiervoor is een Turbo Plus-abonnement of het Aero X-abonnement, inclusief de club. Als je nog geen abonnement hebt, is er een geweldige kans om vandaag lid te worden. Snel handelen is echter een voorwaarde. Omdat de kans alleen openstaat voor degenen die snelle beslissingen nemen.

Saab Turbo Cups-editie 2021
Saab Turbo Cups-editie 2021

Nog geen Aero X abonnement?

Dat zou geen probleem moeten zijn. Omdat onze leverancier van reserveonderdelen en blogsupporter, Skandix AG, alle lezers een speciale kans biedt. in de Skandix online winkel je kunt een Aero X abonnement inclusief turbocup aanschaffen. Bij de jaarlijkse abonnementsprijs van € 95,00 is de gelimiteerde beker inbegrepen in het pakket. Skandix heeft voor deze campagne 10 turbocups in de wacht gesleept waarmee het bedrijf de blog ondersteunt. Bij elke mok zit een vouchercode die 12 maanden lidmaatschap garandeert.

Hoewel het vandaag al mogelijk is om bij Skandix te bestellen, gaat onze actie pas zondag online. Met goede reden, want we kregen van de vorige campagne met de Saab-espressokopjes geleerd. Zondag is volgens de beoordeling van het team de dag waarop de meeste lezers vrije tijd hebben en dus tijd voor de blog en de Saab-hobby.

Doordeweeks zijn de werkende mensen in het nadeel, tijdens de laatste campagne was er om die reden wat ongenoegen bij de een of de ander. Dat willen we in de toekomst vermijden, want Saab en onze ideeën rond het legendarische merk uit Zweden moeten voor iedereen leuk zijn.

Wanneer gaan we online?

Ons tijdschema is als volgt: Op 5 september is de Turbokopjes (editie 2021) in onze online shop, verzending start op 15 september. We hebben slechts 240 kopjes, 10 heeft Skandix. Postproductie in deze vorm is uitgesloten, het ontwerp blijft zeer exclusief en beperkt. Uitverkocht staat voor niet meer leverbaar, dus wij blijven consequent. Iedereen met het Aero X of Turbo Plus abonnement kan bestellen.