Saab-ANA-stickers - Tragedies en reservewonderen

Een andere tragedie doemt op in Trollhättan. We maken ons zorgen over de gebeurtenissen rond de voormalige Saab-fabriek. En de gevolgen van de tragedie voor Koenigsegg, want NEVS heeft een belang van 20% in de fabrikant van topsportwagens. De toekomst van Sono Motors zal ook worden beïnvloed. Maandag volgt een gedetailleerde analyse. Maar er zijn ook echte wonderen. Degenen die er niet in geloven, moeten hun houding in de komende dagen heroverwegen.

Saab-ANA-sticker
Saab-ANA-sticker

Het wonder reserveonderdeel

Want er is goed nieuws uit het onderdelenmagazijn. Van daaruit is meestal weinig goed nieuws te melden. Maar deze keer is alles anders. Het goede nieuws treft vooral klassieke Saab-liefhebbers. Het wordt steeds moeilijker om hier onderdelen te krijgen. Van afdichtingen, intercoolers, tot dashboards.

Alles is moeilijk. Iedereen die ooit naar een raamafdichting of een scheurvrij dashboard heeft gezocht, begrijpt waar ik het over heb.

Onder deze omstandigheden wordt een restauratie een uitdaging en soms een compromis. Maar er zijn nog steeds wonderen (serieus), en soms komen ze heel groot uit. Ik zal de komende dagen voorkennis onthullen over de situatie met reserveonderdelen voor klassieke Saab.

Over Saab-ANA

Maar vandaag gaat het over onze Saab-ANA-stickers. "En bil från Saab-ANA" is nu online en in Shop bestellen. Als promotie voor het 3e kwartaal is de sticker gratis voor alle Aero X Club-leden en houders van het oude Turbo Plus-abonnement.

De start van de winkel verliep relatief probleemloos. Kleinere ergernissen zijn vrijdag verholpen, de verwerking van de bestellingen is voor ons intern een stuk eenvoudiger en minder tijdrovend geworden. Dat is goed nieuws, want tijd was het grootste probleem. De eerste leveringen zijn al onderweg naar de clubleden, na de stickers gaan we over een paar dagen aan de slag Saab Turbo-cups (editie 2021).

2 gedachten over 'Saab-ANA-stickers - Tragedies en reservewonderen"

 • blanco

  Waarom kan je niet meerdere stickers bestellen? Ik bezit 5 Saab's en had graag deze sticker op elke gehad.
  Omdat het slechts mogelijk was om er maar één te bestellen, werd deze bevestigd aan de oudste 9-5 stationwagen (gebouwd in 1999).

  Ik zou hier wat meer flexibiliteit willen.

  Met vriendelijke groet
  Werner (Saab * 5)

  • blanco

   Ik begrijp de wensen. Ons doel is echter om ervoor te zorgen dat elke lezer met het juiste abonnement tot het einde van de campagne kan leveren. De een wil er 3, de ander 5, de volgende 10 of 20 stickers. Dit is niet te plannen en zorgt uiteindelijk voor ergernis als het artikel heel snel niet op voorraad is. De resterende voorraad kan na afloop van de campagne worden gekocht vanaf 1.10 en is beschikbaar zonder enige hoeveelheidsbeperking.

Reacties zijn gesloten.