6 gedachten over 'Saab spelen voor beginners en gevorderden"

 • blanco

  Geachte heer of mevrouw, ik zou u zeer dankbaar zijn als u mij zou kunnen schrijven waar ik deze stickers kan krijgen?
  Met vriendelijke groet,

 • blanco

  Heerlijk! Saab spelen maakt het kind in de man wakker, dat kan ik volledig begrijpen. Ga zo door

 • blanco

  Ik wil niet eens reageren.
  Ik schrijf te veel, te vaak, te snel.

  Maar de sticker ziet er gewoon verdomd goed uit en ik vind hem ook subtiel - zegt iemand die principieel nog nooit een enkele op een van zijn Saabs heeft gehad. Maar het is echt heel goed - zo goed dat het verlangens bij me opwekt.

  Dat moest ik toch schrijven. Vooral omdat ik zeg: "Heel erg bedankt voor de moeite." ergert. Zo weiger je sollicitanten voor universitaire plaatsen, stages of banen. Of bieders verliezen in aanbestedingen. Maar zoiets schrijf je niet aan een vrijwilliger...

  Afwijzingszinnen, hoe perfect gevormd ook, werken hier helemaal niet, denk ik ...

  Wie geen gebruik wil maken van een aanbieding op de blog (espressokopjes, troll of andere stickers) hoeft niet te bestellen. Niets tegen de verwijzing naar de originaliteit van wieldoppen of logo's op motorkappen en achterkleppen. Dat is een geldige mening en begrijpelijk - vooral omdat de Greif (Griffen Up!) zelfs op muziek werd gezet en gezongen, op een kritiek moment ...

  Nee, het enige dat me stoort is de afwijzingszin voor de sticker - niet waarderend noch eerlijk ...

  • blanco

   Beste Volvaab-chauffeur,
   Ik denk dat je de "lege zin" helemaal verkeerd opvat.
   Iedereen die mijn opmerkingen leest, zal ontdekken dat ik een grote fan ben van Tom's aanbiedingen voor ons leden. Ik wilde je nog even bedanken voor je onvermoeibare inzet.
   Dus geenszins een "afwijzingszin".

   • blanco

    Het spijt me dat ik erop sprong. Ik hou gewoon niet van de versleten zin die een fijne lijn bewandelt.
    In de context van beleefde kritiek (hoewel ik er de voorkeur aan geef) kan het gemakkelijk worden bestempeld als "verspilde" moeite.

    Fijn dat het niet zo bedoeld was. Bedankt voor de verduidelijking.

    PS Volgens de foto's is de sticker slechts ongeveer zo groot als een vuist. Ik zou het ook niet zo hoog plaatsen, maar in het onderste derde deel
    een achterruit symmetrisch en centraal. Ik stel me het resultaat voor als heel subtiel. Ik denk dat de historische verwijzing naar goede dagen vol optimisme en een auto-optimisme bij Saab geweldig is.

    1
    2
 • blanco

  Ik denk niet dat ik emblemen zou ruilen. Ik vind het origineel.
  Ik vind de stickers geweldig, maar ik heb liever een heel subtiel formaat.
  Bedankt voor de moeite.

Reacties zijn gesloten.