Vandaag is echt de laatste kans!

Achter het blogproject ligt een spannende eerste helft van het jaar. De Espresso kopjes De campagne was een succes en dat gold ook voor de campagne voor de “Min riktiga bil är en Saab”-stickers, die nu stopt. Vandaag is echt de laatste kans om deze stickers te bemachtigen, morgen is de actie voorbij. De basis voor het ontvangen van de Saab-sticker is één lidmaatschap in Aero X Club.

Laatste kans om onze stickers te bemachtigen
Laatste kans om onze stickers te bemachtigen

Waar de ene campagne over een paar uur eindigt, staat de volgende al in de startblokken. Gisteren ontvingen we de prototypes voor toekomstige campagnes. Wat ons team enthousiast maakte en wat we helaas nog niet kunnen laten zien. Al zouden we het heel graag willen doen! Een detail: zoals bekend staat prototypes voor het meervoud van prototype. De lezers zullen zeker merken dat meer dan alleen een gek Saab-idee werkelijkheid wordt.

Natuurlijk komt er ook een nieuwe stickercampagne, die geen infusie zal zijn van een reeds bestaande campagne. Bovendien zullen de beroemde trollen in het volgende kwartaal terugkomen. Nadat veel mensen herhaaldelijk om niet-transparante Saab Troll-stickers hadden gevraagd, hebben we de klassieker in beide versies opnieuw uitgegeven. Met de start van onze winkel gaan ook de trollen weer online.

Want wat is een Saab zonder zijn trol?

De trollen komen terug!
De trollen komen terug!

Een teaser is vandaag al te zien. De vraag rijst keer op keer, waarom doen we dit? Heel makkelijk. Omdat we het leuk vinden en omdat we alleen de projecten uitvoeren die we echt leuk vinden. Als de lezers het ook zo zien, dan zullen beide kanten blij zijn.

En dat is uiteindelijk wat telt voor de mooiste hobby ter wereld.

2 gedachten over 'Vandaag is echt de laatste kans!"

  • blanco

    Ik heb mijn stickers ontvangen, heel erg bedankt! Aangezien ik mijn in Duitsland gemaakte bedrijfswagen eind juli inlever, heb ik momenteel geen auto die overeenkomt met de sticker! Ik ben er nog steeds blij mee. Misschien stemt mijn vrouw ermee in om de sticker op haar toekomstige paardentrailer te plakken: het wordt een XC 90 uit de eerste serie. Het past dus best goed.
    Ik ben zo blij als een klein kind over de vooraankondiging van verdere geweldige promoties! Bedankt Tom en team - echt sterk! Ik ben erg dankbaar voor "onze blog".

  • blanco

    Hoera! Mijn verzoeken werden beantwoord - eindelijk kan ik een trol aan de buitenkant plakken! Mijn upgrade komt eraan! Heel erg bedankt!

Reacties zijn gesloten.