Min riktiga bil är en Saab - laatste kans!

De tijd dringt en onze campagne voor het tweede kwartaal loopt op zijn einde. Er is nog steeds de mogelijkheid om onze "Min riktiga bil är en Saab"-stickers te beveiligen. De actie loopt af op 30 juni en de stickers zijn verleden tijd. Alle kleuren zijn nog te bestellen en zoals altijd zijn de stickers gratis voor leden van de Aero X Club.

Min riktiga bil ars Saab

De afgelopen weken hebben we de stickers met de Zweedse vlag en de Zweedse slogan door heel Europa verspreid. De vraag was groot en er was meer dan één editie. Dat is mooi, want de vlag uithangen is precies wat het merk nodig heeft. Voor degenen die dat nog niet hebben gedaan bestelde of nog geen lid bent van de Aero X Club, het aftellen is begonnen.

Na de actie is voor de actie

Een compacte vooruitzichten voor het 3e kwartaal: juli wordt iets rustiger. Ik gebruik de korte pauze om eindelijk het winkelsysteem en de High Mileage Club op gang te krijgen. In augustus en september wordt het spannend. De vervolgcampagne van "Min riktiga bil är en Saab" gaat online en is weer erg Zweeds.

En daar is het vervolg op de onze Saab-espressokopjes. De klassieke bekers waren een groot succes, een eerbetoon aan het merk. We verlaten de traditionele paden in september en worden modern en gedurfd. De vervolgactie combineert twee verschillende materialen op een manier die je nauwelijks zou verwachten. Het wordt extreem autominnend.

De editie van de volgende campagne zal opnieuw strikt beperkt zijn. Het is exclusief gemaakt voor leden van de Aero X-clubs Klimaatneutraal geproduceerd in Europa en op geen enkele manier onderdoen voor de espresso kopjes actie

Een teaser die breed en zwart is, zal binnenkort hier beschikbaar zijn. Nieuwsgierig; enthousiast?

3 gedachten over 'Min riktiga bil är en Saab - laatste kans!"

  • blanco

    Kun je bestellen zonder abonnement?

  • blanco

    Net gisteren besteld! Ik kijk erg uit naar verdere acties! Klinkt heel, heel goed.

Reacties zijn gesloten.