Min riktiga bil är en Saab - laatste kans!

De tijd tikt door en onze campagne voor het tweede kwartaal loopt ten einde. Er is nog steeds de mogelijkheid om onze stickers "Min riktiga bil är en Saab" te beveiligen. De actie eindigt op 30 juni en de stickers zijn verleden tijd. Alle kleuren zijn nog steeds te bestellen en zoals altijd zijn de stickers gratis voor Aero X Club-leden.

Min riktiga bil ars Saab

De afgelopen weken hebben we de stickers met de Zweedse vlag en de Zweedse slogan door heel Europa verspreid. De vraag was groot en er was meer dan één editie. Dat is mooi, want de vlag uithangen is precies wat het merk nodig heeft. Voor degenen die dat nog niet hebben gedaan bestelde of nog geen lid bent van de Aero X Club, het aftellen is begonnen.

Na de actie is voor de actie

Compacte vooruitzichten voor het 3e kwartaal: juli wordt wat rustiger. Ik gebruik de korte pauze om eindelijk het winkelsysteem en de High Mileage Club van de grond te krijgen. In augustus en september wordt het spannend. De vervolgactie van “Min riktiga bil är en Saab” gaat online en wordt weer erg Zweeds.

En daar is het vervolg op de onze Saab-espressokopjes. De klassieke bekers waren een groot succes, een eerbetoon aan het merk. We verlaten de traditionele paden in september en worden modern en gedurfd. De vervolgactie combineert twee verschillende materialen op een manier die je nauwelijks zou verwachten. Het wordt extreem autominnend.

De editie van de volgende campagne zal opnieuw strikt beperkt zijn. Het is exclusief gemaakt voor leden van de Aero X-clubs Klimaatneutraal geproduceerd in Europa en op geen enkele manier onderdoen voor de espresso kopjes actie

Een teaser die breed en zwart is, zal binnenkort hier beschikbaar zijn. Nieuwsgierig; enthousiast?

3 gedachten over 'Min riktiga bil är en Saab - laatste kans!"

  • Kun je bestellen zonder abonnement?

    • Nee.

  • Net gisteren besteld! Ik kijk erg uit naar verdere acties! Klinkt heel, heel goed.

Reacties zijn gesloten.