Terug naar de wortels. Geen reclame, (bijna) alleen Saab!

Het blogproject keert terug naar zijn roots. Over Pinksteren verdwenen de Google-advertenties van de pagina's. Een plan dat even duurde, werd afgelopen vrijdag werkelijkheid. De blog heeft nu meer dan 300 abonnees, een belangrijke hindernis is overwonnen! De trend blijft positief. Sindsdien zijn er meer abonnees bijgekomen en met name de Aero X Club groeit. Dat is leuk, maar het werkt niet zonder een snufje Saab Spirit.

Saab BioPower

Omdat de blog voor sommige lezers een virtuele thuisbasis is geworden voor hun passie voor auto's. Je wilt niet zonder, en dus doet de een of de ander iets meer dan normaal. Om de magische hindernis van 300 abonnees te overwinnen, nam een ​​van de lezers een tweede abonnement. Gewoon om het blogteam te ondersteunen en te motiveren.

Dat is natuurlijk motiverend en ongelooflijk. In feite is het vooral geweldig omdat deze specifieke lezer nog geen Saab heeft bestuurd. Over ongeveer drie weken ontvangt hij zijn eerste auto van Trollhättan, waarna hij de wereld van het kleine merk Göta Älv betreedt. Wat doe je in zo'n geval als blogger? Bedankt door uw abonnement op de Aero X Club te upgraden. Ik hoop dat dit voor beide partijen vreugde zal brengen.

Wat is het volgende met adverteren?

Het onderwerp is niet helemaal van tafel. Er zijn Saab-advertenties van werkplaatsen en leveranciers van reserveonderdelen in de zijbalk. Dit is essentieel omdat we natuurlijk naar deze bedrijven willen verwijzen. Misschien verhuist de ene of de andere banner in de toekomst naar een meer prominente plaats. We kunnen de gratis ruimte echter ook gebruiken om onze eigen campagnes te adverteren.

Er is nog niets besloten, we genieten eerst van de mediastilte.

Terug naar de wortels

Geen reclame meer voor andere automerken, geen vervelende pop-ups meer. De blog als een virtueel Saab-reservaat, als een van de laatste retraites. Het gaat terug naar de basis, wat een beetje gek is in 2021. Saab leeft al 10 jaar niet. Volvo is hierheen verhuisd lvorige week vrij, en als je de zeer duidelijke rapportage over Evergrande Auto, NEVS en Koenigsegg en mijn gebruikelijke kijk op het grotere geheel negeert, gaat dit 100% over Saab.

Zal dat lukken?

Waarschijnlijk. Omdat de scene levendig is en er zijn workshops die het merk 100% beleven. Youngtimers en klassiekers zijn over het algemeen een onderwerp, en een onderwerp dat steeds interessanter wordt. In een steeds meer ideologische en niet op feiten gebaseerde discussie over de mobiliteit van de toekomst ontdekken velen de charme van oude auto's en hun duurzaamheid.

Focus op duurzaamheid.

Een langere gebruiksperiode komt in aanmerking en bespaart middelen. Alternatieve brandstoffen zorgen direct voor een merkbare vermindering van de CO2-footprint, oudere voertuigen kunnen nog langer ingezet worden. Dit onderwerp is verborgen voor de politiek, maar autobedrijven drijven het vooruit en maken het interessant.

Omdat er meer dan één weg is naar een betere toekomst, moet je die gewoon willen zien. Er is geen alternatief voor een term die de Duitse politiek helaas bijna inflatoir gebruikt. Openheid van technologie voor de komende jaren zou het betere woord zijn. Omdat schone mobiliteit afhankelijk is van verschillende oplossingen.

De missie van het project is om oude analoge auto's uit Trollhättan een eigentijds podium te geven. Niet omdat we met sentimentaliteit en romantiek terugkijken, maar omdat het bestaande gecombineerd kan worden met het heden en de toekomst. Elk abonnement versterkt de blog als een onafhankelijk platform dat nu zonder advertenties en zonder tracking kan worden gelezen.

Bedankt aan meer dan 300 toegewijde, geweldige mensen!

16 gedachten over 'Terug naar de wortels. Geen reclame, (bijna) alleen Saab!"

 • blanco

  Op een gekke manier heeft het gebrek aan reclame en vooral de afwezigheid van Volvo-onderwerpen een zeer bevrijdend effect op mij en voelt het een beetje als een "geest van optimisme".
  Laten we de blog redden!

  • blanco

   In een notendop.

   De pagina ziet er heel anders uit, scrollt comfortabel en zonder dat de smartphone advertenties opent die je absoluut niet wilde openen.

   Het is letterlijk puur plezier en voelt op de een of andere manier als weggaan ...

   Ik kan me goed voorstellen dat abonnees zullen volgen. De blog is enthousiast en alleen met een abonnement is puur genieten onbeperkt. Dit is goed gedaan en geeft de blog hopelijk een lange toekomst.

 • blanco

  Gefeliciteerd! Voor mij als virtuele Saab-chauffeur is de blog ook de virtuele Saab-reserve!

 • blanco

  Het heeft even geduurd voordat ik lid werd van de Saab-gemeenschap. Het begon met een paar kleine bijdragen als gast. Het herenproject volgde. De garage van Lizi is nu drie maanden online en mijn leven is nog nooit zo rommelig geweest. Bijna elke dag ontmoet ik geweldige en unieke mensen die niet meer anders kunnen zijn.
  Ze hebben echter een aantal dingen gemeen. Je rijdt in een Saab of zal dat binnenkort doen. En ze maken deel uit van een gemeenschap die mensen met elkaar verbindt over de grenzen heen die dezelfde waarden en opvattingen hebben en die gevoel hebben voor iets speciaals. Ik praat wel eens met vreemden aan de telefoon en na een paar minuten heb ik het gevoel dat ik met oude bekenden of zelfs vrienden praat. Ik bedank iedereen voor deze bijzondere momenten vol openheid en persoonlijke verhalen. Voor de moed om betrokken te raken bij zoiets ongewoons als het blindelings een auto over de grens kopen. En sommige verkopers omdat ze me vertrouwden om wat intieme dingen aan mij toe te vertrouwen. Er is zoiets alleen onder Saab-stuurprogramma's.
  Het is lente. De reisbeperkingen zijn gevallen. De garage is volwaardig. Heel Spanje. Ik kijk uit naar nog meer geweldige mensen en hun mooie auto's.

  De Lizi

  16
 • blanco

  300 ... ja, ja, ja ...

  Met dank aan Tom en het team voor het geweldige blogwerk

 • blanco

  Beste Tom,

  Ik ben blij dat het aantal abonnementen de 300 heeft bereikt. De ondersteuning is meer dan redelijk.

  Als er ooit een tekort aan onderwerpen is ... zou ik er een hebben. Rapporten over de bekende en onbekende Saab-partners. Ik voel me in goede handen bij mijn partner in het Oberland - dat wil zeggen in Bad Tölz. Maar ik zou ook graag willen lezen over andere dealers. In Bamberg, Frankfurt, Berlijn en op het platteland.

  Met vriendelijke groeten aan het hele team

  13
  • blanco

   Beste Peter, Ik had de andere dealerships al gepland en de afspraken waren al gemaakt.
   Toen kwam de pandemie ...

   Het plan is nog steeds van kracht, met dalende incidenten en een hopelijk binnenkort vaccinatie (momenteel slechts één verzoek), zal het weer relevant worden.

 • blanco

  Hi,

  Ik had me aangemeld voor een abonnement, helaas tevergeefs, waardoor ik de laatste tijd niet veel rapporten kon lezen. Daarmee wil ik de cirkel van 300 honderd uitbreiden.

  Met vriendelijke groeten uit Lunenburg (een klein SAAB-bolwerk in Canada)
  Erik 900

  12
 • blanco

  Gefeliciteerd, Tom. Meer dan 300 abonnees. Super goed. En ik weet zeker dat er nog meer zullen komen.

 • blanco

  Felicitaties aan de blog (en zijn MA op de achtergrond ...), het magische nummer is werkelijkheid geworden.
  Ik hou van de netheid van de "nieuwe" website. Het spreekt voor zich dat er advertenties van SAAB worden geplaatst. Leven en laten leven. Zij zijn belangrijke aanspreekpunten voor een goede knowhow. Ik kijk uit naar de komende SAAB-tijd!
  En, BEDANKT voor de geweldige SAAB-converteerbare foto, geweldig perspectief!

  17
 • blanco

  Loopt ... Het is geweldig, de lezers weten gewoon wat ze op de blog hebben staan. Ga zo door!

  Als u vandaag een wens kunt doen: is er een voortzetting van de geschiedenis van espressokopjes?

  • blanco

   Ja natuurlijk. Het gaat door in de herfst, het nieuwe project is al heel specifiek en Saabishly cool 😉

 • blanco

  Nou, dat is een mooie ontwikkeling waar jij blij van wordt, de blogger en de lezers. Gefeliciteerd Tom!

  11
 • blanco

  Lieve Tom! Je bent een geweldige "schrijver" en wat zou de SAAB-scene zijn zonder je geweldige bijdragen. Je voelt je in goede handen en bent een beetje trots om minimaal 1 SAAB-model te besturen. Maar het is ook grappig dat er SAAB-chauffeurs zijn die niets van de blog hebben gehoord. Vorige week ervaren, was de chauffeur behoorlijk "lui". Hoe dan ook, lG. naar Hosbach!

  17
  • blanco

   Dat luidt ...

   van Z tot N, van de eerste tot de laatste letter, geweldig. Een geweldig artikel dat veel positieve dingen te zeggen heeft en een zeer apolitieke - op zijn minst onpartijdige - maar gerechtvaardigde en elegante aankondiging doet in termen van consumptie en het milieu met een beetje bungelen.

   ... gewoon goed.

Reacties zijn gesloten.